Guest Book
Un colt de liniste
Posted By : cdmitroi email e-Mail : cdmitroi@cdmitroi.ro www.cdmitroi.ro

Ma tot gandesc de o luna de zile sa scriu despre cabana Dianthus despre oamenii pe care i-am intalnit acolo. Nu gasesc cuvinte. Prefer sa raman cu cea mai frumosa amintire pe care am traito vreodata in Romania. Am revenit si voi reveni la Dianthus, ori de cate ori voi avea ocazia. Omul sfinteste locul!!!

Posted By : Maria email e-Mail :

Suntem impresionati placut de confortul, arhitectura si materialele folosite la constructia cabanei si de ospitalitatea gazdelor. Micul dejun servit a fost foarte bun si rezonabil ca si pret. Marturisesc sincer ca nu ne asteptam sa gasim acest confort gandindu-ne la locul salbatic unde este locatia. Ar fi ideal daca ati fi conectati la reteaua nationala de curent electric, fapt ce reduce (prin lipsa) unele posibilitati (televizor in camera)

Posted By : Georgeta email e-Mail :

Dianthus este o garofita gingasa si rara, iar casa Dvs o reprezinta cu succes. Totul este facut cu bun gust, ceea ce arata respectul fata de cei ce va calca pragul casei.

Posted By : Vali email e-Mail :

Servicii ireprosabile, un peisaj incantator si multa liniste. Speram sa revenim cat mai curand ca sa ne bucuram de ospitalitatea dvs. (Speram ca primaria din Zarnesti sa rezolve cat mai curand drumul de acces)

Posted By : Novac S. email e-Mail :

Cabana arata si este intretinuta extraordinar; am apreciat umorul si atentia la detaliu, cat si amabilitatea si sarmul gazdelor. Pe langa serviciile ireprosabile, mancarea a fost "autentica". Hector ar trebui prezentat pe site, ar fi un punct de atractie.

Posted By : Claudia email e-Mail :

Totul este OK, chiar mai mult de atat. Incepand cu luna noastra de miere, din 2008, am facut o traditie de familie din a veni la cabana dumneavoastra. Conditiile sunt mai mult decat suficiente, avand in vedere zona, totul este foarte frumos! Multumim ca nu aveti televizor in camera :)))))

Posted By : Cristi email e-Mail :

servicii foarte bune! daca ar mai trebui imbunatatit ceva, poate un televizor in camera (stiu ca este dificil cu curentul electric)

Posted By : daniela email e-Mail :

Ar trebui utilate camerele cu televizor. In rest cazare foarte buna si la fel mancarea. Felicitari celui/celei care gateste.

Posted By : Gabi email e-Mail :

Pentru cei care se duc la Cabana Dianthus pentru natura, liniste si relaxare este f OK. Te detasezi de tot ce inseamna tehnologie si este relaxant. Peste asteptari ospitalitatea gazdei (-lor), niste oameni f primitori, calzi si comunicativi. Atat pensiunea cat si natura din jur au fost fantastice pentru un concediu de relaxare. Va multumim!!!!

Posted By : Marilena email e-Mail :

Multumim pentru tot!

Posted By : Victor email e-Mail :

Buna ziua

ar trebui cat mai multa informare despre aceasta cabana, fiindca este un loc placut si fff frumos (ex: mai multe indicatoare care sa indrume calatorul spre aceasta locatie) Este un loc minunat unde te poti recrea si lua o gura de oxigen. Pt mine a fost o iesire din stresul cotidian.

Posted By : Camelia email e-Mail :

NE-A PLACUT TOTUL FOARTE - FOARTE MULT. VA MULTUMIM!

Posted By : Adrian email e-Mail :

Foarte inspirat sloganul "Comfort in salbaticie"

Posted By : Anca email e-Mail :

Pentru noi totul a fost mai mult decat ne asteptam: cazare, mancare, peisaj, gezde foarte ospitaliere. Excelent!!!

Vom recomanda cabana Dianthus si prietenilor nostri!

Posted By : Eugen email e-Mail :

Ne-a placut mult si o sa mai venim la Dvs.

Posted By : Cosmin email e-Mail :

Aproape totul a fost peste asteptari! Vom reveni cu siguranta!

Posted By : Dragos email e-Mail :

Cazarea e superba, femeia la bucatarie e foarte draguta si face mancare buna. E o fata faina si frumoasa. Va multumim! Mai venim!

Posted By : Marieta email e-Mail :

Totul a fost minunat. mancarea ireprosabila, gustoasa, bucatar excelent. Servirea la foc:)) Poate proprietarul cabanei ar putea sta si vorbi mai mult cu turistii, ce ar mai fi de vizitat, etc, etc

In rest totul e la superlativ. Va multumim

Posted By : irinel email e-Mail :

Ne-a placut foarte mult zona, in primul rand natura care se vede ca nu a fost atinsa de mana omului. Cabana este superba, conditiile de cazare sunt foarte bune. Gratarul in curte: EXCELENT! Singura chestie ce ne lipsea este un televizor.

Posted By : Adriana email e-Mail :

Sunteti foarte draguti, totul este minunat, bineinteles totdeauna este loc si de mai bine. Nu suntem pretentiosi pe munte (la) nu trebuie sa faci mofturi. Am fost bucurosi sa avem conditii de igiena foarte bune, apa calda si un ambient asortat cu locul (locatia:))

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 1 din 2 Number of Comments :

Parteneri

Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Plaiul Foii